lördag 8 februari 2014

Testar produkter från Lavera


Lavera är ett tyskt företag med lång historia inom naturlig kroppsvård. Lavera använder ekologiska råvaror enligt Natrue's riktlinjer. Alla produkter är fria från parabener, mineraloljor och konserveringsmedel. Många av produkterna är dessutom ”Vegan” godkända (vegan society/GB). Jag har provat på två cerat från Lavera den ena var orginal och den andra var sensitive ingen av dem var jag speciellt nöjd med dem kändes väldigt kladdiga nästan som lim. Ingen höjdare direkt. 






Däremot är jag super nöjd med deras nattkräm och dagkrämen  som ger extra fukt åt min torra hud.  


Dagkräm, Vildros Fuktighetskräm & Nattkräm med bambuextrakt 



Ekologisk vildrosmjölk: Skyddar och återfuktar huden samtidigt som den stödjer hudens återhämtning och förnyelseprocess. 24H Moisturing Cream: Ger huden djupgående fukt samtidigt som den reducerar rynkor.
Ekologisk Macadamianötsolja: Har mjukgörande egenskaper som stödjer hudens återhämtning och förnyelseprocess. 
OBS! Nattkrämen säljs numera i burk. Vakna upp med en avslappnad och lyxigt mjuk hud. Lavera My Age Night kräm innehåller phyto collagen, nutraceramides och ekologiskt bambuextrakt som regenererar (Regeneration är en term inom biologi som betecknar att en organism återskapar förlorade vävnader eller hela kroppsdelar) huden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar