lördag 28 december 2013

Femtio nyanser av Honom

Många har fantasier som de knappast berättar om för sin bästa väninna/vänner då de allra vanligaste är nog sådana som man inte vill erkänna att man drömmer om. Tabu belagda fantasier som man helt enkelt inte får ha om man "inte vill känna sig utpekad", då man vill vara "normal" i sina drömmar och känslor. Vem vill vara "normal"? inte jag i alla fall. 
Jag tycker att boken är intressant då den tar upp mänskliga känslor som erotik, sexuella drömmar, gränser, kärlek, tillit och svek. Läser bok nr 2 och  kommer läsa nr 3 också för att det är alltid intressant att se hur författaren knyter ihop Mr Greys psykologiska profil. 


  • Denna bok är trollbindande man kan inte sluta läsa den och när den tar slut fortsätter man direkt till bok nummer två och trollbinds ännu mer till deras karaktärer och deras speciella förhållande tillvarandra. Beskrivningen är obeskrivlig hur man faller handlöst för denna Mr.Grey och hans sensuella dragningskraft. Jag rekomenderar att ni läser dessa böcker i denna underbara trilogi. Nu väntar man bara på att filmen ska släppas och då ska mannen få följa med mig och se den. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar