söndag 28 april 2013

@lantis


Har funnit en jättefin gårdsbutik med stort och unikt utbud av ekologiska och rättvisa produkter i Hörby. Genom att man handlar där så bidrar man till bättre förutsättningar för människor och miljö! Deras hemsida är www.at-lantis.se Dem finns även på facebook så in och gilla!
Jag och Daniel var där för en månad sen lite drygt och hitta mycket fint.  Super härlig atmosfär och riktigt trevlig personal med väldigt god service. Kommer bli många besök dit framöver. Dem har även ett etableringserbjudande som innebär att man får ett stämpelkort med 10 rutor. När man handlar för 300kr får man en stämpel. Fullt kort ger 300kr rabatt vid nästa köp! Mycket bra tycker jag och det bästa av allt är att man kan få ha sitt kort i butiken så man slipper ta det med sig dit när man handlar.
Är inte det en riktigt bra service? Och dem tar dessutom kort där!


1.Skärbräda designad av Emma Sjödin,"konstig-design"/www.nordicdesigncollective.se
2. En Torkmatta och disktrassa av Ingela Berntsson som består av 100% lin. Helt underbar att sätta fossingarna på efter en dusch och även disktrassan är riktigt bra kan tvättas och återanvändas många gånger om.
3. Vacker degskrapa i oljad björk för bröd och bullbaket. 
I över hundra år har synskadade på Iris Hantverk tillverkat och borstar enligt gammal svensk hantverkstradition. Än idag dras varje borste för hand. Bruksföremål tillverkade av naturmaterial som med rätt skötsel åldras vackert.


4.Ekologiskt te. 5.Dinkel flingor och 4-korns kross till brödbaket. 6.Ekologisk spagetti och lakrits. 7. Ekologisk buljong som man kan ha i allt. 8.Hemmagjord vinbärssaft och äppelmust från kivik.


9. Köpte även två stycken fårskin som vi har på varsin sida av sängen riktigt lyxigt att sätta fötterna på när man ska gå upp.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar