måndag 29 april 2013

Lunchtipset !


Krämig pasta med kassler och soltorkade tomater




Ingredienser 4 port:

Créme fraiche
Gul lök
Kassler
körsbärstomater
pasta
rucola
soltorkade tomater
olja
senap
svartpeppar
vitlöksklyfta
(färsk persilja)


1. Koka 4 portioner pasta enligt anvisning på förpackningen

2. Skär ca 500g kassler i cm-stora tärningar.

3. Finhacka 1 gul lök och 1/2 burk soltorkade tomater. Fräs löken i lite olja i en stekpanna. Tillsätt tomaterna och fräs ytterligare någon minut.

4. Rör ner 1 dl créme fraiche3 msk senap och 1 vitlöksklyfta (presad) i pannan. Häll ner 1 burk körsbärstomater (ca 250 g)och låt koka ihop. 

5. Tillsätt den tärnade kasslern till såsen. Rör om och smaka av medsvartpeppar. 

6. Blanda såsen med nykokt pasta och servera med 70 g rucola. Vill man kan man tillsätta lite färsk persilja, passa fint ihop med såsen tyckte jag. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar