tisdag 18 juni 2013

Paulúns kokosvatten, ny förpackning !


Fredrik Paulúns Kokosvatten i tre olika smaker, nu kan ni köpa dem i 1 liters förpackning !



Vad är kokosvatten?

Kokosvatten är den klara vätska som finns inuti en ung, grön kokosnöt. Det är inte samma sak som kokosmjölk som framställs av det vita fruktköttet från en mogen, brun kokosnöt.

Varför ska man dricka det?

Kokosvatten är en helt naturlig dryck som återställer vätskebalansen bättre än vatten. Det innehåller viktiga salter och mineraler och har en bra balans mellan elektrolyter och kolhydrater som snabbt återställer vätskebalansen i kroppen. Drick det efter träning, en varm sommardag eller när du är riktigt törstig.

Varför är det viktigt med en bra vätskebalans?

Så här säger näringsexperten Fredrik Paulún: ”Jag anser att det är viktigt att dricka tillräckligt med vatten för att prestera på topp. En balanserad kost liksom vätskebalansen påverkar hur vi mår. Därför har jag tagit fram Paulúns Kokosvatten som i det närmaste innehåller en perfekt balans av elektrolyter och kolhydrater.”

Vad är elektrolyter och vad är de bra för?

Elektrolyter är mineraler som påverkar cellernas vätskebalans. De viktigaste elektrolyterna är kalium och natrium. Tillsammans reglerar de kroppens salt och vätskebalans. Paulúns Kokosvatten innehåller både kalium och natrium.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar