torsdag 10 oktober 2013

Dags att köpa en ny duschkräm/ nytt badskum?

Är tvålen slut och du vill byta till en ekologiskt produkt kanske? Här nedan tipsar jag om tre härliga alternativ i lite olika prisklasser. Hoppas du hittar din favorit du också!




Amerikanska Kiehl´s har funnits i Sverige några år. Företaget har gjort tvålar och skönhetsprodukter i 160 år och har alltid arbetat med naturliga ingredienser. Flaskorna är enkla men väldigt snygga i gammeldags apoteksstil. Gillar man vanilj är den här duschkrämen prefekt, funkar även bra till skumbad. Ljuvligt doftande och hudvänlig.

Doft: Vanilla och cedarwood
Mängd: 250 ml
Pris: 180kr, finns att köpa på NK 
Hemsida: kiehls.se



Holländska Rituals som nu finns i Sverige är väldigt populära i hela Europa. De har prisvärda och lite annorlunda skönhetsprodukter. Denna produkt är oerhört härlig och känns riktigt lyxig.

Doft: Körsbärsblom
Mängd: 200 ml
Pris: 85kr, köps på rituals.com
Hemsida: rituals.com/se 





De klassiska blå flaskorna och burkarna från Neal´s yard finns nu att köpa i Sverige. Märket är engelskt  och har funnits sedan år 1981. De är helt ekologiska och har väldigt milda dofter. Den här duschkrämen kan även användas som badskum. Den doftar förutom honung även mandarin och apelsin. Det bästa av allt är att när man köper en produkt så stödjer man också biodlingen. Neal´s yard uppmärksammar med den här serien bristen på bin i världen. Stort plus för produkten är att det är en pumpflaska.

Doft: Bee Lovely
Mängd: 295 ml
Pris: 225kr , finns att köpa på NK och eteritique.se
Hemsida: nealsyardremedies.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar