tisdag 8 oktober 2013

Pure Cleanse

Har varit inne på www.renewlife.se och läst om produkten Pure Cleanse och om Renew Life. 
Har tagit ut delar av det, så allt här nedan som du läser är kopierat från hemsidan.

ReNew Life är ett amerikanskt företag och grundades 1997 av Brenda Watson och hennes make Stan. Brenda har blivit en av landets ledande auktoriteter inom naturlig matsmältning, avgiftning och intern rening. Hon är författare till 5 böcker om detta ämne och hon har hjälpt miljontals människor att leva längre och friskare liv genom förbättrad matsmältning, som en del av hennes många offentliga, TV och radioframträdanden och artiklar och seminarier. ReNew Life tillverkar samtliga produkter själva och idag finns de i över 20.000 hälsokostbutiker över hela världen. Renew Life´s filosofi grundar sig på att mag- och tarmhälsa samt förnuftiga kostval kan ge oss den näring och funktion vi alla behöver för att bibehålla optimal mental och fysisk hälsa.



Pure Cleanse
120 vegetabiliska kapslar- 30 dagar
Pure Cleanse är baserat på experters kunskap om kroppens matsmältningssystem och är en omfattande örtkur som rensar och förbereder kroppen för ett renare liv. Pure Cleanse är en prisbelönt utrensningsprodukt och såld i miljoner exemplar världen över. Dess effektiva sammansättning består av kronärtskocka, gurkmeja, stor kardborre, chlorella, majs, maskros, katrinplommon, fänkål, ingefära och rödalm. Örter som bidrar till rening av kroppen samt bidrar till levern och njurarnas normala funktion och hälsa. Pure Cleanse är en 30 dagars detoxkur med en morgondos och en kvällsdos.

Rekommenderat intag:
2 kapslar på morgonen och 2 kapslar på kvällen i 30 dagar. Kvällskapslarna (Night) tas med ett stort glas vatten innan du går och lägger dig. 2 kapslar på morgonen på fastande mage (Morning) tas med ett stort glas vatten. Tänk på att dricka mycket vätska medan kuren pågår. Rekommenderat intag bör ej överskridas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar